Dit seizoen organiseert Stichting de Peeënstekers in de Cammeleur weer Peeënrijk Got Talent.

Op zondagmiddag 2 februari zal vanwege het enorme succes van vorig jaar de tweede editie van Peeënrijk Got Talent plaatsvinden. Deze middag is speciaal voor de jeugd om hun verborgen talenten aan groot publiek te laten zien. Peeënrijk Got Talent is voortgekomen uit de jeugdsauwel. Door het teruglopen van het aantal deelnemertjes is vorig jaar besloten ook andere acts toe te laten om een middagvullend programma aan het Dongens publiek te kunnen aanbieden. Voor het jeugdsauwelen hebben zich al enkele deelnemertjes aangemeld. Vind je jeugdsauwelen nog te moeilijk dan mag je ook mee doen met de minijeugdsauwel of de moppentrommel. Er mogen ook andere acts ten uitvoering gebracht worden, dus ben je goed in playbacken, zingen, dansen, goochelen enzovoort, meld je dan snel aan!!

Aanmelden kan via of via tav René Broeders
Neem gezellig je ouders, opa`s en oma`s, ooms en tantes mee want de entree en deelname van deze middag zijn geheel gratis.

Peenrijk got Talentl 10 02 2019 95

Jeugdoppersauwelaar 2019: Rik Broeders als Peerke Peeënpiraat

 

In een wederom volgepakte zaal van “De Boerefistschuur” (De Cammeleur) is op zondag 2 februari de tweede editie van Peeënrijk got Talent gehouden. Deze middag stond in het teken van allerlei verschillende talenten, zo waren er maar liefst 4 sauwelaars die in de ton gingen staan en was Kaz van Gils van de partij om deze middag een aantal keer op te treden. Ook was er een mini-moppentrommel waaraan de bezoekers in de zaal konden deelnemen. De presentatie was in handen van het bekende duo Tinus en Thieu die dit keer de hulp hadden ingeschakeld van jong presentatietalent Tijn. Dit drietal heeft van de middag en geweldig feest gemaakt. Nadat jeugdprins Dreke dun 45e, jeugdprinses Kirsten samen met Prins Andreo LX en Adjudant Han en hun voltallige hofhoudingen de middag hadden geopend kon de middag echt beginnen. Aan het einde van de middag werd duidelijk dat Floris den Boer naar huis ging met de titel van Jeugdoppersauwelaar 2020, ook won hij de publieksprijs. Eva den Boer werd tweede en Rik Broeders bemachtigde de derde prijs. Levy Panis was de winnaar van de mini-sauwel.

peeenrijk got talent 02 02 2020 106 20200203 1089701839

Motto 62e Carnavalsjaar

pinneke 2020 KLOMP resized

Sponsors


ad 2stage AVEad Donckhuys
Flupke Design