Met carnaval in aantocht wordt op zaterdag 15 februari 2020 Ut Grote Veurspel georganiseerd in de Boerenfistschuur (de Cammeleur). Al jaren is dit evenement een mooie opwarmer voor carnaval. Dit jaar is het thema Ut grote sprookjesboekenbal.

Deze muzikale avond wordt afgetrapt door 4 Dongsense bandjes. Blaoskapel WOW, Hoe ist?!, de Vrijetijdrekkers en Hierzenwedan gaan er weer 1 groot feest van maken.

Na deze optredens is het de beurt aan de Uitslaopers. De afgelopen maanden hebben ze achter de schermen hard gewerkt aan een fantastische act. Mede geholpen door diverse oud-deelnemers van ut GGDP gaan ze dit jaar voor een groot Peejelands concert. Dat belooft wat!

Hierna is het tijd voor de hoofdact van de avond, dit jaar is de eer weggelegd voor het DJ-duo Funky risotto. Funky Risotto neemt zichzelf vooral niet te serieus, maar het feesten des te meer! Geef deze heren een jäger en een compressor en de pret kan beginnen. Vanaf minuut één vliegen de opblaasmicrofoons en partytricks je om de oren en staat de partymachine op standje `are you nuts’.

Naast al het muzikale vertier staat er nog een spannende en bijzondere bekendmaking op het programma. De bekendmaking van de Pee van ut Jaor! Welke Pee of Peejerin wordt de opvolger van Matthieu Verlinde die deze titel vorig jaar ontving?

De zaal gaat op zaterdag 15 februari open om 19.30 uur en het programma start al om 20.00 uur. Ben er dus op tijd bij zodat je niets hoeft te missen van deze mooie avond. Toegangskaarten zijn voor €11,- te koop bij onze vaste verkooppunten DA Ingrid en Leijten digitaal & drukkenfunkyrisotto2

zegel fb

Enkele weken voorafgaand aan carnaval wordt Ut Groote Veurspel georganiseerd. Een bonte avond die voor de pauze in het teken staat van motto voor Peejen door Peejen. In dit gedeelte van de avond verzorgen kapellen en optreden met een muzikale –act. Na de pauze is er een live optreden van een regionaal bekende feestband.

Motto 62e Carnavalsjaar

pinneke 2020 KLOMP resized

Sponsors


ad 2stage AVEad Donckhuys