Zoals eerder vermeldt organiseren we dit jaar een alternatieve Elf-Elf viering. Deze wordt digitaal georganiseerd en getoond op zaterdag 14 november om 20:00 uur, zodat alle peeën en peeërinnen deze vanuit huis kunnen bekijken.

Een onmisbaar onderdeel hiervan is het samen zingen van het Peeënlied. Echter kunnen we vanwege de huidige coronamaatregelen niet samen het lied ten gehore brengen zoals we gewend zijn, maar de Elf-elf viering kan natuurlijk niet zonder Peeënlied voorbijgaan. Daarom willen we graag een compilatie maken van carnavalsvierders die, binnen de huidige maatregelen van het RIVM, het lied meezingen.

Willen jullie hier aan mee doen? Dat kan!

Stap 1: beluister het Peeënlied Je kunt het Peeënlied beluisteren en downloaden via de website van GGdP: https://ggdp.nl/album/peeenlied. Op deze website kun je ook terecht voor de songtekst van het nummer en heel veel andere Dongense carnavalshits. Het Peeënlied is daarnaast te vinden op diverse streamingsdiensten als Spotify, iTunes en Apple Music.

Stap 2: zing het Peeënlied en film jezelf Nu komt het spannendste en leukste onderdeel: zing het Peeënlied uit volle borst en film jezelf op een carnavaleske wijze. Dit hoeft natuurlijk niet een professionele video te zijn. Je kunt jezelf gewoon filmen met een mobiele telefoon of een ‘huis-tuin-en-keuken’ videocamera. Het zou wel erg prettig zijn als de video horizontaal wordt opgenomen. Daarnaast willen we benadrukken om dit  te doen binnen de richtlijnen van het RIVM. Doe dit dan ook vooral in een veilige thuisomgeving en kom niet samen met bijvoorbeeld je carnavalsvereniging.

Stap 3: verstuur je creatie Nadat je een mooie creatie hebt opgenomen, kun je deze voor vrijdag 23 oktober 2020 versturen naar: . Mocht de video te groot zijn om te versturen dan adviseren we jullie om https://wetransfer.com/ te gebruiken om het bestand te verzenden.

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij en doen jullie mee! De compilatie wordt getoond op zaterdag 14 november om 20:00 uur tijdens de alternatieve Elf-Elf viering.

Motto 62e Carnavalsjaar

pinneke 2020 KLOMP resized

Sponsors


ad 2stage AVEad Donckhuys